Warmtepompen

Wat is een warmtepomp?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. U haalt warmte van buiten om uw huis binnen te verwarmen. Een warmtepomp zorgt ervoor dat warmte verplaatst kan worden. Deze warmte kan op verschillende manieren gegenereerd worden (bijvoorbeeld uit water, uit de lucht of uit de bodem) en wordt via leidingen naar de woning getransporteerd. Vervolgens wordt deze warmte naar een hogere temperatuur gebracht.

Warmtepompen Limburg

Warmtepompen steken steeds meer de kop op. Waarom? Omdat warmtepompen op de lange termijn voor een mooi rendement zorgen. Een warmtepomp zorgt er voor dat uw huis met minder gas warm gemaakt kan worden. We spreken dan over een hybride systeem waarbij de cv enkel aanspringt om de verwarming af te ronden. Zo bereikt u toch met de warmtepomp, hoge temperatuur.

De combinatie airco warmtepomp

Uw airco met warmtepomp kan goed in combinatie. Ze heffen elkaar niet op, maar vullen elkaar juist aan. Zo zal een warmtepomp er voor zorgen dat uw pand in de winter lekker warm blijft en zorgt de airco er voor dat uw pand lekker koel blijft in de zomer. Zo creëert u een ideaal klimaat om te wonen of te werken.

Warmtepomp kantoor

Tuurlijk is het voor een kantoor erg interessant om een warmtepomp te nemen. Kantoorgebouwen zijn groot en met grootte komen hoger stookkosten. Om uw gas verbruik en co2 uitstoot te verlagen is een warmtepomp een ideale oplossing. De warmtepomp airco combinatie zal zorgen voor een fijn werkklimaat wat er natuurlijk voor zorgt dat de productiviteit gelijk blijft of zelfs zal stijgen.

Vrijblijvend advies bij KTS

Heeft u interesse gekregen in een warmtepomp? Denkt u er over om deze te combineren met een airco? Laat u dan vrijblijvend adviseren door KTS. Wij kijken naar uw wensen en naar uw klimaatbehoefte en stellen daarvoor een offerte op. Zo blijft de prijs laag en de kwaliteit hoog. Neem snel contact op voor een mooi resultaat.

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

F-gassen gecertificeerde installateur
20 jaar specialistische kennis en ervaring

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!