Over ons

Even voorstellen!

Mijn naam is Joris Schreurs, trotse eigenaar van KTS Scheurs. Met mijn vader als grote voorbeeld, is mijn passie voor de koeltechniek begonnen. Hij startte in 1985 zijn eigen bedrijf Jan Schreurs Koelservice, maar overleed twee jaar later plotseling waarna het bedrijf werd opgeheven.

Na een aantal jaren zelf ervaring op te hebben gedaan in de koeltechnische branche, werd mijn kinderdroom werkelijkheid en heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. In 2004 werd KTS Scheurs dan ook een feit. En met succes!

Airco Limburg
Van airconditioning, koel- & vriescellen, tot warmtepompen. Kleinschalig bij u thuis? Of juist groter en bedrijfsmatig? U bent bij KTS aan het juiste adres, zowel zakelijk als particulier in de regio Limburg.

Wat kenmerkt KTS?
Vanaf het begin heeft u één aanspreekpunt. Persoonlijk & vertrouwd! Ik kom graag bij u langs, leg de mogelijkheden uit en installeer het van A tot Z. U kunt altijd bij KTS terecht met vragen en u krijgt eerlijk advies. Daarnaast is Deborah het aanspreekpunt als het gaat om onderhoud en planning. Korte communicatie lijnen in combinatie met snelle en kwalitatieve service!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust, dan kijken we samen naar de meest geschikte oplossing!

Graag tot snel!

Joris Schreurs
KTS
06-51524503

 

 

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 aanspreekpunt, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

20 jaar specialistische kennis en ervaring
Ook voor koeltechnische maatwerk projecten!

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!