Koudetechniek

Koudetechniek

Koudetechniek wordt meer en meer belangrijk in de industrie. Of u nu een horeca onderneming heeft of een agrarisch bedrijf. Zo heeft product, verwerking en opslag steeds meer behoefte aan koude techniek. Neem het voorbeeld van een horeca ondernemer die zijn voedingsproducten gekoeld moet opslaan en zijn klanten in een gekoelde omgeving wilt plaatsen. Of aan het andere kant van het spectrum, de agrariër die zijn producten direct vanaf het land moet kunnen koelen. Wij bieden oplossingen.

Oplossingen in de koudetechniek

Wij leveren producten van de producent Daikin. Daikin is een bedrijf met 80 jaar ervaring. In deze jaren hebben zij veel geleerd en steeds in de “front-line” meegelopen. Hierdoor hebben zij altijd vooraan meegedraaid bij de ontwikkeling. Dit heeft tot gevolg dat zij werkelijke top producten leveren. Met deze koude- en vriesinstallaties kunnen wij volledig inspelen op de wensen van de ondernemer.

Koudetechniek op maat

Het maakt niet uit of u nu opzoek bent naar koudetechniek in de vorm vankoel/vries cellen, toon banken of koel/vrieskasten, wij bieden u een geschikte oplossing op maat. Zo komen wij samen tot een eind product. Voor elk probleem een oplossing.

Klimaatbeheersing

Onder koudetechniek vallen niet alleen de eerder genoemde systemen. Ook klimaatbeheersing valt onder de koudetechniek. Met klimaatbeheersing bedoelen we de controle over een ruimte om een ideaal werk klimaat te creëren. Het is aangetoond dat een goed werkklimaat de productiviteit ten goede komt. Klimaat beheersing houdt de temperatuur constant en zorgt er voor dat de luchtvochtigheid laag ligt. Dit vergemakkelijkt de afgifte van hitte aan de lucht.

Koudetechniek bij KTS

Wij van KTS zijn er op gericht op persoonlijke service te verlenen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en stemmen deze naadloos af op uw wensen. Met 20 jaar ervaring en specialistische kennis in huis kunnen wij samen met u voor een oplossing zorgen. Heeft u interesse? Neem dan snel contact op.

 

 

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

F-gassen gecertificeerde installateur
20 jaar specialistische kennis en ervaring

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!