Koeltechniek

Koeltechniek

Koeltechniek is een brede term voor alle koeltechnieken om producten gekoeld te houden. Afnemers hiervan zijn veelal de horeca zoals restaurants, bakkerijen, catering, enz. Natuurlijk is het voor deze afnemers onmisbaar om kwaliteit te ontvangen. Het gaat immers meestal om voedingsproducten. Voorbeelden zijn een koelcellen, gekoelde toonbanken en koel/vries kasten.

Koeltechniek Limburg

Vanuit onze centrale locatie in Limburg zijn wij in staat om onze afnemers op hun wenken te bedienen. Vanuit Heibloem zijn wij binnen een uur op de meeste locaties in Limburg. Daarom zijn wij een ideale partner als het gaat om koeltechniek. Of u nu groot of klein afneemt, wij staan garant voor kwaliteit.

Koeltechnische bedrijven

Het gaat in de koeltechniek om bedrijven die hier interesse in hebben. Bedrijven die een koelcel gebruiken, een gekoelde toonbank hebben of een koel/vries oplossing nodig hebben. Zo gaat het niet alleen om horeca, maar ook om de agrarische sector. Waar producten vers van het land binnenkomen en snel gekoeld dienen te worden aangezien de producten direct beginnen met het verliezen van voedingswaarde.

Wij vallen onder de gecertificeerde koeltechnische bedrijven

Vanaf 2011 is het verplicht voor een koeltechnisch bedrijf om een zogenoemde f-gassen bedrijfscertificaat te hebben. Dit omdat de gassen welke gebruikt worden in de eerder genoemde koelinstallaties chemisch zijn en een negatief effect op het milieu hebben wanneer hier niet zorgvuldig mee om wordt gegaan. Dankzij dit certificaat mogen wij:

  • Vullen of aftappen van koelsystemen
  • Eén of meer circuit- of apparatuur onderdelen wegnemen
  • Eén of meer circuit- of apparatuur onderdelen hermonteren
  • Lekken herstellen in koelsystemen.

Zo bent u er zeker van dat uw koudetechniek goed aangesloten en onderhouden wordt.

Een koelsysteem kopen bij KTS Schreurs

Heeft u interesse in de aankoop van een koelcel, gekoelde toonbank, koel/vries kasten of een combinatie van koelinstallaties? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Zo kunnen wij samen kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Maatwerk en service met 20 jaar ervaring.

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

F-gassen gecertificeerde installateur
20 jaar specialistische kennis en ervaring

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!