Airconditioning

Airconditioning

Airconditioning of airco is de meest ideale oplossing voor periodes waarbij de temperaturen flink oplopen. Niet alleen is het een koelsysteem, een airco zorgt voor een binnenhuis klimaat welke het leven in huis enorm verbeterd. Niet alleen is het belangrijk om te verwarmen, ventileren, lucht te zuiveren en ontvochtigen, ook de koeling dient niet vergeten te worden.

Airconditioning zonder afvoer

Bij KTS bieden wij een breed scala aan modellen en mogelijkheden aan airconditionings. Veel airconditioners hebben het nodig om een condens afvoer te gebruiken. Daarom zit de airco vaak tegen een buitenmuur. Toch is het mogelijk om een airco te installeren op een andere muur dan een buitenmuur. Dan heeft u een airconditioning zonder afvoer nodig. Deze heeft een opvang voor de condens welke van tijd tot tijd geleegd moet worden.

Airconditioning is maatwerk

Geen huis is hetzelfde, geen gezin is hetzelfde en daarbij zijn de wensen ook overal verschillend. Ons assortiment is erg breed en wij zijn verkoper van Daikin. Daikin is een merk met ruim 80 jaar ervaring, welke garant staan voor kwaltiteit. Wij van KTS gaan met u samen zitten om tot de meest ideale oplossing te komen. Zo bekijken wij de situatie op uw boot, kantoor, server ruimte of huis en maken daarop een passende offerte. Wanneer er akkoord wordt gegaan met de offerte plannen wij samen een afspraak en wordt de airco met zorg geïnstalleerd.

Koelen of klimaat beheer

Waar het in het verleden vaak de keus was om voor particulieren een enkele kamer te verkoelen, zien wij steeds meer de trend doorkomen zoals deze al jaren bij kantoren wordt toegepast. Namelijk de klimaatbeheersing van een volledig pand. Zo kunnen op de buiten unit meerdere interne units worden aangesloten zodat het makkelijker wordt om een fijn en leefbaar klimaat te creëren.

Bij u in de regio

Ons hoofdkantoor ligt centraal in Limburg. Vanuit onze locatie in Heibloem zijn wij snel overal ter plekken in Limburg en Brabant. KTS komt u graag adviseren over airconditioning Limburg. Wij overleggen met u wat er bij uw klimaatbehoefte past en anderzijds wat u een aantrekkelijk design vindt. Bent u nieuwsgierig geworden en denkt u over het kopen van een airco? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gegarandeerd topkwaliteit producten
Wij zijn officieel Daikin dealer!

1 team, van inventarisatie tot oplevering
Wij zijn persoonlijk betrokken!

F-gassen gecertificeerde installateur
20 jaar specialistische kennis en ervaring

Optimale prijs-kwaliteit-service verhouding
Voor particulier, zakelijk en installateurs!